Położenie: hotel położony w cichej okolicy, na wschodzie wyspy przy Anse la Farine, osiągalny tylko za pomocą łodzi. Codziennie kursuje łódź wahadłowa co 10 minut do zatoki Ste.
Transfer z lotniska Mahe: około 1 godzina 20 minut.
Hotel: posiadający 42 pokoje kompleks jest idealnym miejscem na wypoczynek. Wyposażenie: restauracja "Hibiscus" z kuchnią międzynarodową, kreolską, śródziemnomorską, bar, boutique, basen. Leżaki, parasole na basenie- w cenie. Kategoria lokalna: 4 gwiazdek.
Pokoje: standardowe- urządzone w stylu kolonialnym, na parterze bunaglowów; telefon, sejf, lodówka, klimatyacja, suszarka, wanna, prysznic, wc, taras z widokiem na ogród. Możliwa opcja z widokiem na ocean.
Wyżywienie: śniadanie lub dwa posiłki. Śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu lub a- la- carte. Do obiadokolacji wymagany jest stosowny strój.
Sport i fitness: w cenie- kanu, sprzęt do nurkowania, nurkowanie z instruktażem. Za opłatą: wędkowanie na oceanie, nurkowanie PADI, żeglowanie.
Rozrywka: 3 razy w tygodniu wieczór tematyczny lub delikatna muzyka na żywo.
UWAGA:
Cena zawiera: przelot, zakwaterowanie, transfer: lotnisko- hotel- lotnisko, wyżywienie wg opisu, opiekę niemieckojęzycznego rezydenta, kartę wjazdową.
Cena nie zawiera: wiza, ubezpieczenia podstawowego, ewentualnych dopłat paliwowych.